SG Film: Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

Elke eerste dinsdag van de maand kun je genieten van de beste films op het grote scherm van het auditorium. In april wordt je meegenomen naar Parijs met een hartverwarmende komedie. De film volgt Amélie, een jonge serveerster die gevangen zit in haar fantasiewereld en besluit mensen te helpen geluk


Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

“One person can change your life forever.”

Amélie, gespeeld door Audrey Tautou, is een verlegen serveerster in een café in Montmartre. Nadat ze een verloren schat uit haar kindertijd heeft teruggegeven aan een voormalige bewoner van haar appartement en het effect ervan op hem heeft gezien, besluit ze op een missie te gaan om anderen gelukkig te maken en ondertussen achtervolgt ze een eigenzinnige jongen die afgedankte foto's uit een fotohokje verzamelt.

De film ziet er bijna constant kleurrijk en helder uit. Het is een modern sprookje. Audrey Tautou levert een briljante prestatie. Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain is charmant, grappig, romantisch helder en vol leven. Dit is de perfecte luchthartige film die ervoor zorgt dat je je kijk op het leven verandert en charme vindt in kleine dingen.

Locatie: Auditorium - Cobbenhagen building 

Locatie