Kraak: Lente Opening

Aan Frederike Luijten aka Seizoenszine om het zonnetje in huis te halen in de KRAAKKELDER op 11 april! Met de gloednieuwe Lentezine met vrolijke muziek, een expositie in de kluis van Pam Steenwijk en Rikkie Nitsche, exclusieve interviews en superveel verhalen en poëzie van aanstormende auteurs


Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Over de Seizoenszine

De Seizoenszine is een literaire zine vol met fotografie, werk van jonge schrijvers en unieke illustraties bij elke tekst. Dit project is opgezet om de grootste sfeermaker die we kennen, het seizoen, te vieren en met anderen te delen.

Op 11 april zet Seizoenszine de KRAAKKELDER in bloei met de mooiste verhalen van het seizoen. We proosten op de gloednieuwe Lentezine, genieten van een expositie, luisteren natuurlijk naar voordrachten van de fantastische lente-auteurs én naar muziek.

Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact op met de Nieuwe Vorst zodat ze mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Locatie