Bodemdrift

Bodemdrift festival is hét studentenevenement aan het einde van de zomer voor oude en nieuwe studenten van binnen én buiten Tilburg. Het festival wordt georganiseerd door 50 vrouwen van drie verschillende disputen, Sorriso (T.S.C. St. Olof), Amendus Amandus (T.S.V. Plato) en Dionysos (T.S.R. Vidar) uit Tilburg. Wij gingen met hen in gesprek over wat Bodemdrift is en waarom studenten hier heen zouden moeten gaan. 

Bodemdrift: Geen volle glazen kunnen zien & altijd het onderste uit de kan willen halen

Wat is Bodemdrift?   

Dit is hét studentenevenement van het jaar dat plaatsvindt op een sfeervolle locatie (Arbie’s Beachhouse), met zomerse beats en vette artiesten. Bodemdrift vormt de afsluiter van een mooie zomer en een nog betere inluider van het nieuwe studiejaar. Het is niet alleen een begin of eind, maar het is ook een ontmoetingsplaats voor oude en nieuwe studenten van binnen én buiten Tilburg. 

Waarom past Bodemdrift zo goed in Tilburg?  

Bodemdrift past perfect in Tilburg, omdat het georganiseerd wordt door een samenkomst van zo’n 50 vrouwelijke studenten van drie damesdisputen (Dionysos, Sorriso en Amendus Amandus) van de drie gezelligste studentenverenigingen in Tilburg: Vidar, Olof en Plato! 

Waarom is Bodemdrift de moeite waard om heen te gaan?  

Bodemdrift is voor studenten binnen en buiten Tilburg niet te missen, omdat het het enige studentenfeestje in Tilburg is op het strand; de perfecte locatie voor een heerlijk ‘stuko’ zomerfestival. Ben je nieuwsgierig naar meer en begint de FOMO al te kriebelen? Check dan de aftermovie van vorig jaar op onze Instagram @bodemdriftfestival

Wat wordt volgens jullie het hoogtepunt van Bodemdrift?   

Voor ons wordt het hoogtepunt dat we samen met onze beste vrienden zowel de zomer afsluiten, als het nieuwe schooljaar met een knaller inluiden onder het genot van vele dansjes, drankjes en een heerlijk zonnetje! En wie wil dat nou niet?

Ik wil wel naar Bodemdrift, wat moet ik doen?   

Heb jij ook al pilsDRIFT? Kom dan met ons mee eer doen aan onze naam op zaterdag 19 augustus! Kaartjes zijn te koop via deze website. Bijzijn is meemaken!